ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا تاثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟
سرخط خبرها

ادعای رائفی‌پور کذب درآمد| رئیس سازمان هواپیمایی: تیراندازی به هواپیمای مسافری را تأیید نمی‌کنیم

  • کد خبر: ۱۲۸۸۸۰
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۱
  • ۱
ادعای رائفی‌پور کذب درآمد| رئیس سازمان هواپیمایی: تیراندازی به هواپیمای مسافری را تأیید نمی‌کنیم
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با تکذیب ادعای مطرح شده در خصوص تیراندازی به هواپیمای مسافری گفت: گزارش تأیید شده‌ای در این باره نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محمدی‌بخش صبح امروز در نشستی خبری با اشاره به اینکه آیین نامه رعایت حقوق مسافران به دستگاه‌های ذی ربط ارسال شده که پاسخ آن‌ها با تأخیر روبرو شده است، گفت: در صورت عدم ارسال نظر، این را به مثابه موافقت گرفته و ظرف چند روز آینده آیین نامه را برای اجرا ابلاغ خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در خصوص هواپیمای ماهان نیز مداخلات غیرقانونی صورت گرفت که بررسی‌های لازم در این رابطه صورت گرفته و چنین موردی (بمب گذاری) واقعیت نداشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره ادعای مطرح شده در خصوص تیراندازی به هواپیما‌های مسافری، تاکید کرد: ادعا‌های مطرح شده در خصوص حمل و نقل هوایی نباید محلی از اعراب داشته باشد و مسئول اصلی پاسخگویی سازمان هواپیمایی کشوری است.

محمدی بخش بیان کرد: درباره ادعای تیراندازی به هواپیما هم گزارش تایید شده نداریم، به عنوان رییس کمیته امنیت هوایی کشوری اعلام می‌کنیم اگر ادعایی هم در این رابطه است آن را بررسی خواهیم کرد.

تحریم‌های جدید آمریکا و اروپا در حوزه سوخت و قطعات هواپیما

محمدی بخش در بخش دیگری از این نشست خبری با بیان اینکه آمریکا و اروپا در حوزه تحریم‌ها علی رغم گفتگو‌ها اقدام مثبتی انجام نداده اند، اظهار کرد: غربی‌ها تحریم‌های جدیدی را در حوزه سوخت، هواپیما وارسال قطعات اعمال کرده اند.

وی با اشاره به اینکه هنوز با این موضوع دست و پنجه نرم می‌کنیم، ادامه داد: یک تیم فوق حرفه‌ای برای ممیزی یوزاپ (USOAP) ایکائو به ایران آمدند، قد و وزن این کارشناسان معلوم و در حوزه هوانوردی شناسنامه دار بودند. این ممیزی برای ایران خیلی آورده داشت و متوجه تراز و عیار صنعت هوانوردی  شدیم. نیروی انسانی ماهر و کارآمد بخش هوانوردی یکی از موضوعات مهم در ممیزی کارشناسان ایکائو بود.  

وی با اشاره به ارتقا سطح سازمان هواپیمایی که تولید، طراحی و ساخت را انجام می‌دهد، گفت: استفاده از شرکت‌های دانش بنیان، اشتراک گذاری توانمندی شرکت‌ها و... آورده‌ای برای صنعت ایران داشت که کشور را در برابر تحریم‌ها بسیار بسیار مقاوم کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به حضور در اجلاس ایکائو در کانادا، افزود: برنامه ۱۰ ساله صنعت هوانوردی را ارائه دادیم و به عنوان یک موضوع مهم و الگو در اجلاس مطرح شد. این برنامه شامل یک سال تثبیت و سه برنامه سه ساله است که بر اساس آن مشخص است در این دوره‌ها صنعت هوانوردی کجا قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سینا توانکی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۸
0
0
حداقل میذاشتید ۲۴ بگذره از دروغش بیچاره :)
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->